Tarieven kampeerplaatsen & campercamping

 

Camping 't Séleantsje beschikt over verschillende velden. Veld A en B zijn de comfort velden, hier vindt u ruime plekken met elk een eigen stroom- en wateraansluiting. Deze velden zijn het gehele seizoen (van april tot en met oktober) beschikbaar.

 

Daarnaast beschikken wij vanaf Hemelvaart tot het eind augustus over veld C en D. Dit is een groot veld met eveneens ruime plekken. Op veld C is tevens een stroomaansluiting per plek beschikbaar. Water kunt u kosteloos verkrijgen bij het nabijgelegen sanitair gebouw.

 

Schuin tegenover de ingang van de camping bevindt zich onze campercamping. Deze plekken bevinden zich op een verharde ondergrond, elke plek beschikt over een stukje gras voor of naast de plek. Alle plekken beschikken over stroom, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Als bezoeker van onze campercamping kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op de camping.

 Klik hier voor de tarieven van 2023.

 

Wenst u een plek te reserveren? Vanwege de overgang naar een nieuw reserveringssysteem is het momenteel niet mogelijk om online te reserveren. Wel kunt u een aanvraag indienen via het contact formulier op deze website. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0514681395, dan helpen wij u graag.