Tarieven kampeerplaatsen & campercamping

 

Camping ’t Séleantsje beschikt over verschillende velden. Veld A en B zijn de comfort velden, hier vindt u ruime plekken met elk een eigen stroom- en wateraansluiting. Deze velden zijn het gehele seizoen (van april tot en met oktober) beschikbaar.

 

Daarnaast beschikken wij vanaf Hemelvaart tot het eind augustus over veld C en D. Dit is een groot veld met eveneens ruime plekken. Op veld C is tevens een stroomaansluiting per plek beschikbaar. Water kunt u kosteloos verkrijgen bij het nabijgelegen sanitair gebouw.

 

Schuin tegenover de ingang van de camping bevindt zich onze campercamping. Deze plekken bevinden zich op een verharde ondergrond, elke plek beschikt over een stukje gras voor of naast de plek. Alle plekken beschikken over stroom, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Als bezoeker van onze campercamping kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op de camping.

 

De tarieven voor 2022 vindt u hieronder. Wenst u een plek te reserveren? Dit kan eenvoudig via deze link, maar ook telefonisch helpen wij u hier graag mee.

 

undefined