Chalets & stacaravan

Wilt u er even tussenuit voor de broodnodige vakantie vitaminen? Een weekje, misschien twee? Huur dan een luxe stacaravan of een zeer comfortabel chalet. De stacaravans en chalets zijn volledig ingericht met alleen een woon- en eetgedeelte, een rijkelijk uitgeruste keuken, twee slaapkamers en een eigen badkamer met douche en toilet. Op een steenworp afstand van het heerlijke IJsselmeer, genietend van wat dit en de lieflijke stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum u bieden, zijn wij ervan overtuigd dat dit voor u de ideale vakantiebestemming kan zijn!

Stacaravan & Chalets

Een overzicht van de huurtarieven vindt u hier. Het reserveren van de stacaravan en chalets kan eenvoudig via deze link, maar ook telefonisch helpen wij u hier graag bij. 

Stacaravan

De stacaravan biedt plaats voor 4 personen en beschikt over een woon- en eetgedeelte, compleet ingerichte keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast zijn er in de stacaravan twee slaapkamers (één kamer met een tweepersoons bed en één kamer met 2 losse bedden).

Chalet

De chalets zijn beschikbaar voor 4 of 6 personen en beschikken over een ruim woongedeelte met eettafel en keuken. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet. De chalets beschikken over twee slaapkamers (één kamer met een tweepersoonsbed en één kamer met 2 losse bedden). Het zespersoons chalet heeft tevens een slaapbank in het woongedeelte, welke slaapplek biedt voor nog 2 personen.

undefined

 

Luxe chalets & Cottages

Naast onze stacaravan en chalets verhuren wij tevens onze Luxe Chalets, Beach House en Friesland Cottage. Deze zijn te reserveren voor een minimum van 2 nachten.

Luxe Chalet

undefined

Het IJsselmeerchalet, Zuiderzeechalet en Elfstedenchalet bieden plaats voor 6 personen. Deze chalets beschikken over centrale verwarming, een ruime woonkamer met eettafel en een compleet ingerichte keuken, het Zuiderzee- en Elfstedenchalet beschikken tevens over een vaatwasser. Deze chalets hebben 2 slaapkamers (één kamer met een tweepersoonsbed en één kamer met 2 losse bedden) en een tweepersoons slaapbank in de woonkamer. In de badkamer vindt u een wastafel, ruime douche en toilet.

Het reserveren van de luxe chalets kan via de volgende links:

IJsselmeerchalet

Zuiderzeechalet

Elfstedenchalet

 

Beach House & Friesland Cottage

undefined

Naast onze stacaravans en chalets verhuren wij ook sfeervolle huisjes voor maximaal 2 personen. Deze beschikken over een woongedeelte met een ingerichte keuken, slaapkamer (met tweepersoonsbed) en toilet. De Friesland Cottage heeft een badkamer met wastafel en douche. Indien u in de Beach House verblijft, kunt u gebruik maken van het sanitair op de camping wat zich op 20 meter van het huisje bevindt.

Het reserveren van de Beach House en Friesland Cottage kan via de volgende links:

Beach House

Friesland Cottage